The Leading eBooks Store Online 4,293,432 members ⚫ 1,430,845 ebooks

New to eBooks.com?

Learn more

Internationalisatie van KMO's

Hoe slagen in het buitenland

Internationalisatie van KMO's by Kris Boschmans
Buy this eBook
US$ 45.99
(If any tax is payable it will be calculated and shown at checkout.)

De internationalisering van KMO’s vormt een belangrijke groeimotor voor de Belgische en Europese economie. Nochtans durft verre van elke KMO de stap naar het buitenland aan. Een en ander valt te verklaren door de zware impact die een internationaliserings-proces heeft op de organisatie en het management van de KMO.
Daarnaast blijken de financiering van internationale activiteiten, en het beheersen van de risico’s, niet te onderschatten uitdagingen. Hoewel de overheid heel wat ondersteuning terzake biedt, zijn deze maatregelen niet altijd heel bekend en benut.

Internationalisering van KMO’s heeft als doelstelling om bedrijfsleiders te informeren omtrent de diverse facetten van internationaal ondernemerschap. Op een praktische manier worden de financieringsmogelijkheden en de technieken om zich in te dekken tegen risico’s, uiteengezet. Daarnaast worden de publieke ondersteuningsmaatregelen op een bevattelijke manier opgelijst.

Primento Digital Publishing; January 2013
264 pages; ISBN 9782804456795
Read online, or download in secure EPUB
Title: Internationalisatie van KMO's
Author: Kris Boschmans; Sylvain Bouyon; Frédéric Lernoux; Isabelle Martin; Didier Van Caillie; Antonio Tajani; Rudi Thomaes