The Leading eBooks Store Online 4,385,058 members ⚫ 1,459,539 ebooks

New to eBooks.com?

Learn more

Huidkanker non-melanomen

Brochure van de Stichting tegen Kanker

Huidkanker non-melanomen by Stichting tegen Kanker
Buy this eBook
US$ 0.00
(If any tax is payable it will be calculated and shown at checkout.)

Dit brochure geeft informatie over huidkanker non-melanomen. Het is in de eerste plaats bedoeld voor personen die geconfronteerd worden met deze type kanker maar richt zich ook tot de naasten.

Deze brochure stelt kort de informatie over huidkanker non-melanomen voor:
• wat zijn de risicofactoren?
• op welke manier zich beschermen?
• op welke wijze de aandoening herkennen?
• hoe evolueert het?
• welke zijn de mogelijke behandelingen en hoe worden ze opgevolgd ?
 
De brochure stelt u een introductie voor op al deze vragen,  antwoorden zullen geleidelijk aan moeten verschaft worden,afhankelijk van geval tot geval en de persoonlijke ontwikkeling vanelke patiënt. Uw arts speelt daarin een belangrijke rol. Hij of zij kan uprecieze informatie geven over de evolutie van uw geval. Uiteraard moetu er wel naar vragen.

Denk ook aan de mensen uit uw omgeving. Ook zij zitten met heel wat vragen. Deze brochure kan hen daarbij helpen.

Stichting tegen Kanker: één missie, drie doelstellingen

Stichting tegen Kanker heeft slechts één ambitie: zoveel mogelijk vooruitgang maken in de strijd tegen kanker. Om dat mogelijk te maken werken we op drie niveaus:

• Wij financieren het kankeronderzoek in België. Om de genezingskansen te verhogen, financieren wij het werk van onderzoekers in de grote onderzoekscentra in ons land, voornamelijk universiteiten.
• Wij bieden sociale begeleiding, financiële steun en informatie aan patiënten en hun naasten. Om de levenskwaliteit van mensen met kanker te verbeteren, bieden wij informatie, sociale hulp en ondersteuning aan personen met en na kanker en hun naasten.
• Wij promoten een gezonde levenswijze, preventie en opsporing door het breed verspreiden van wetenschappelijk gevalideerde informatie. Om het risico op kanker te verminderen, moedigen wij het publiek aan om een gezonde levenswijze aan te nemen en deel te nemen aan opsporingsprogramma’s. Daarom verspreiden wij op brede schaal wetenschappelijk gevalideerde informatie.

Primento Digital; September 2015
2 pages; ISBN 9782511040058
Read online, or download in secure EPUB
Title: Huidkanker non-melanomen
Author: Stichting tegen Kanker