The Leading eBooks Store Online 4,416,707 members ⚫ 1,552,143 ebooks

New to eBooks.com?

Learn more

Fundamenten

Deel 2 - Handboek Stem-, Spraak- en Taalpathologie

Fundamenten by H.F.M. Peters
Not for sale in
your country
Not Available

Het Handboek Stem-Spraak-Taalpathologie verscheen tussen 1997 en 2007 gefaseerd in losse afleveringen. Daarin werd alle kennis op het gebied van de stem-, spraak- en taalpathologie vanuit verschillende disciplines samengebracht. Het Handboek is bestemd voor iedereen die klinisch-praktisch of meer theoretisch is geïnteresseerd, of vanuit een ander vakgebied hiermee in aanraking komt. Voor logopedisten, artsen, linguïsten, spraak- en taalpathologen, audiologen, pedagogen en psychologen in Nederland en België is het Handboek een onmisbare vraagbaak.

Deel 2 bevat basiskennis over informatieverwerkingsprocessen: de cognitieve architectuur van spraak en taal; basiskennis over hoe taal in de menselijke hersenen is verankerd: de neurale architectuur; en de basiskennis over het spraakproductieproces waarvoor spraakorganen en gehoor nodig zijn: de perifere architectuur.

Bohn Stafleu van Loghum; September 2014
98 pages; ISBN 9789036808187
Read online, or download in secure PDF format
Title: Fundamenten
Author: H.F.M. Peters; R. Bastiaanse; J. Van Borsel; P.H.O. Dejonckere; K. Jansonius-Schultheiss; S.J Van der Meulen; B.J.E. Mondelaers
 

This edition is not for sale in your country. Here are some titles that might be what you're after...