The Leading eBooks Store Online 4,410,490 members ⚫ 1,532,108 ebooks

New to eBooks.com?

Learn more

Praktische echocardiografie

Praktische echocardiografie by dr. J.P.M. Hamer
Buy this eBook
US$ 119.00
(If any tax is payable it will be calculated and shown at checkout.)

In deze derde herziene uitgave van Praktische echocardiografie passeert een veelheid aan onderwerpen de revue, uiteenlopend van de principes van de echocardiografie tot en met beschrijvingen van afwijkingen van het hart en de rol die echocardiografie daarbij diagnostisch vervult.

 De inhoud is herzien, uitgebreid en geactualiseerd, mede aan de hand van de richtlijnen van de European Society of Cardiology (ESC) en van de Werkgroep Echocardiografie van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie. Het boek voldoet aan de eisen die de ESC in haar examens stelt aan artsen en echolaboranten.

Het boek is rijkelijk geïllustreerd met echoafbeeldingen en schema’s. Daarnaast bevat deze uitgave prachtige aquarellen van de hand van dr. J.P.M. Hamer.

Echocardiografie speelt een belangrijke rol in de dagelijkse praktijk van de cardioloog. Deze rol wordt steeds groter onder invloed van technieken als 3D-echocardiografie en tissue doppler imaging.

Praktische echocardiografie is een onmisbaar leerboek en naslagwerk voor cardiologen, echocardiografisten, technicians, anesthesiologen, verpleegkundigen en iedereen die hiervoor  in opleiding is.

 

Bohn Stafleu van Loghum; September 2015
419 pages; ISBN 9789036807524
Read online, or download in secure PDF format
Title: Praktische echocardiografie
Author: dr. J.P.M. Hamer; dr. P.G. Pieper
 
  • News
  • Contents
No entry found