The Leading eBooks Store Online 4,410,490 members ⚫ 1,532,108 ebooks

New to eBooks.com?

Learn more

Essentials voor de preventieassistent

De basis bij het dagelijks handelen

Essentials voor de preventieassistent by D.M. Voet
Buy this eBook
US$ 49.99
(If any tax is payable it will be calculated and shown at checkout.)

Doel van deze uitgave is het opfrissen en actualiseren van de kennis van preventieassistenten die al (enkele jaren) praktijkervaring hebben. De nieuwste professionele inzichten worden besproken op basis van recent ontwikkelde Richtlijnen en Adviezen voor de mondzorg.

Dit boek beschrijft relevante wet- en regelgeving voor deze zorgprofessional. Daarnaast worden materialen, instrumenten en methoden voor mondonderzoek en behandeling onder de loep genomen.

Verder worden de (praktische) routinematige werkzaamheden tegen het licht gehouden met het doel om ingeslopen onvolkomenheden op het gebied van ergonomie, instrumentatietechniek, infectiepreventie en efficiency op te sporen en mogelijk te verbeteren.

Ook de logistieke ondersteuning van werkzaamheden, wijze van dossiervoering en tenslotte adequate hygiƫne volgens de Richtlijn Infectiepreventie in mondzorgpraktijken worden uitgewerkt.

De tekst wordt in ruime mate met verhelderend beeldmateriaal ondersteund.

Deze uitgave is een must have voor iedere preventieassistent die professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Dorothee Voet is vanuit haar werkzaamheden als waarnemend tandarts en als docent intensief betrokken bij het werk van preventieassistenten. Ze is overtuigd van de belangrijke rol die deze beroepsgroep binnen de mondzorg vervult en ondersteunt met dit boekje de professionalisering van het beroep preventieassistent.

Bohn Stafleu van Loghum; November 2015
218 pages; ISBN 9789036809559
Read online, or download in secure PDF format
Title: Essentials voor de preventieassistent
Author: D.M. Voet
 
  • News
  • Contents
No entry found