The Leading eBooks Store Online 4,410,490 members ⚫ 1,532,108 ebooks

New to eBooks.com?

Learn more

Centrale sensitisatiepijn in de klinische praktijk

Centrale sensitisatiepijn in de klinische praktijk by Jo Nijs
Buy this eBook
US$ 29.99
(If any tax is payable it will be calculated and shown at checkout.)

Bij (para)medische professionals groeit het besef dat de pijnneurowetenschappen een belangrijke rol spelen in de praktijk van het (para)medisch handelen. Dit handige boek speelt in op de groeiende vraag naar verdieping over de implementatie van pijnneurowetenschappen in het klinisch handelen. Het geeft een praktische handleiding voor het klinisch herkennen en behandelen van patiënten met centrale sensitisatiepijn.

Welke behandelvaardigheden heeft de (para)medische professional nodig om patiënten met centrale sensitisatiepijn te begeleiden? Wat is de plaats van farmacotherapie, pijneducatie, cognitieve gedragstherapie en oefentherapie in de behandeling van centrale sensitisatie? Het concept centrale sensitisatie wordt toegelicht aan de hand van casussen uit de klinische praktijk: pijn bij kanker, nekpijn en lage rugpijn.

Centrale sensitisatiepijn  in de klinische praktijk is relevant voor alle (para)medisch disciplines die met chronische pijn patiënten werken, zoals fysiotherapeuten, manueel therapeuten, oefentherapeuten en revalidatieartsen.

 

Bohn Stafleu van Loghum; December 2015
133 pages; ISBN 9789036809252
Read online, or download in secure PDF format
Title: Centrale sensitisatiepijn in de klinische praktijk
Author: Jo Nijs
 
  • News
  • Contents
No entry found