The Leading eBooks Store Online 4,353,660 members ⚫ 1,442,818 ebooks

New to eBooks.com?

Learn more

Neurorevalidatie bij centraal neurologische aandoeningen

Overeenkomsten in symptomen en paramedische interventies

Neurorevalidatie bij centraal neurologische aandoeningen by Frans van der Brugge
Buy this eBook
US$ 49.99
(If any tax is payable it will be calculated and shown at checkout.)

Het aantalmensen met een CNA (centraal neurologische aandoening) in Nederland zal dekomende decennia fors toenemen. In de fysiotherapie zijn er in de begeleidingvan mensen met een centraal neurologische aandoening vele methoden beschikbaar.Het is van belang samen met de patiënt de juiste behandelmethode te bepalen.


Neurorevalidatie bij centraalneurologische aandoeningen beschrijft de overeenkomsten in symptomatologievan verschillende centraal neurologische aandoeningen zoals Parkinson, CVA,dementie en MS. De heldere en nauwkeurige beschrijving van overeenkomstendraagt bij aan de keuze voor de meest geschikte paramedische interventie. Hetboek biedt praktische en toepasbare informatie voor paramedische professionals dieinterventies zoeken om patiënten beter te laten functioneren in de eigenomgeving. Daarnaast biedt deze herziene, tweede editie informatie over de vander Brugge methode; een gericht programma om beweging bij ouderen met dementiete stimuleren.

Dit overzichtelijke  boek biedt een schataan praktische informatie voor fysiotherapeuten en andere paramedischeprofessionals die mensen met een centraal neurologische aandoening optimaalwillen begeleiden.

 

Frans van der Brugge is eerstelijns fysiotherapeut enverzorgt nationaal en internationaal cursussen Neurorevalidatie bij CNA. 
Bohn Stafleu van Loghum; May 2016
185 pages; ISBN 9789036810111
Read online, or download in secure PDF format
Title: Neurorevalidatie bij centraal neurologische aandoeningen
Author: Frans van der Brugge
 
  • News
  • Contents
No entry found